Koopzondag tuincentrum

12sep - door pm-admin - 0 - Over Tuincentrum

Veel mensen hebben het hartstikke druk van maandag tot en met vrijdag. Ze moeten niet alleen werken, maar hebben het ook druk met de kids, het huishouden en hun sociale leven. Door de dagelijkse drukte hebben veel mensen doordeweeks geen tijd om naar het tuincentrum te gaan. En is het weekend eindelijk aangebroken? Dan is de planning alsnog hartstikke vol. Hierdoor lukt het niet altijd om op zaterdag naar het tuincentrum te gaan. Gelukkig is dit ook niet noodzakelijk, want veel tuincentra hebben tegenwoordig een koopzondag.

Wel of geen koopzondag?

Steeds meer tuincentra organiseren een koopzondag tuincentrum. Toch is het niet zo dat ieder tuincentrum iedere zondag geopend is. Sommige tuincentra organiseren iedere week een koopzondag, andere tuincentra doen dit eens per maand. Ook zijn er tuincentra die op zondag standaard gesloten zijn.

Het is dan ook goed om te achterhalen of het tuincentrum bij jou in de buurt wel of geen koopzondag tuincentrum heeft. Je kunt het tuincentrum hier even over bellen, maar je kunt de openingstijden ook gewoon online opzoeken. Ook de informatie over eventuele koopzondagen bij jouw tuincentrum is tegenwoordig gewoon online te vinden. Check of jouw favoriete tuincentrum op zondag geopend is en je staat in ieder geval niet voor een gesloten deur.